072-2340274 premiumkeur@gmail.com
bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Alkmaar


Bent u van plan een huis te kopen in Alkmaar of omstreken.

Het belangrijkste advies dat ik u kan geven is te kiezen voor een onafhankelijk bouwkundig expert. Laat u geen woninginspecteur aanpraten door de makelaar want de kans is groot dat zij onder een hoedje spelen.

De makelaar heeft namelijk maar een belang en dat is het verkopen van het huis. De makelaar wil helemaal geen kritische bouwkundige want dan loopt hij het risico dat hij het huis niet verkocht krijgt.

Kies voor een bouwkundige uit Noord Holland met 30 jaar ervaring die Alkmaar op zijn duimpje kent.

Bekijk de video’s op deze website want u kunt er veel van leren.

Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Alkmaar voor u uitvoeren. Ik ben 7 dagen per week bereikbaar ook na kantoor uren en in het weekend.  Bel 072-2340274 of e-mail premiumkeur@gmail.com

Lees de RECENSIES van vele tevreden huizenkopers

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in Noord Holland zoals Hoorn, De Beemster, Oudorp, Bergermeer, Hoorn, Heiloo, Boekelermeer, Bergen aan Zee, Bergen, Bakkum, Lutjewinkel, Schagen, Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef, Broek op Langedijk en Zwaagdijk,Castricum, Limmen, Heiloo, en heel Noord Holland

Bouwkundige keuring Alkmaar


Heet u verbouwingsplannen, dan kunt u mij alles vragen. Ik geef u slimme verbouw tips, hoe je kunt besparen om de verbouwing, of de bouwkundige ingrepen technisch haalbaar zijn. En u kunt mij alles vragen wat elk onderdeel in de verbouwing mag kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in gewerkt en vele oude huizen  zijn onder mijn leiding verbouwt.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten.

Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs van het huis + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste gegevens die u nodig heeft.

Dak inspectie Alkmaar
bouwkundig onderzoek Alkmaar
kruipruimte inspectie Alkmaar
bouwtechnische keuring Alkmaar

Bouwkundige Keuring Alkmaar

Fred heeft onze bouwkundige keuring gedaan van een huis in Alkmaar en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart

Bouwkundige Keuring Alkmaar

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gratis kruipruimte inspectie
Hoe ziet huiszwam eruit ?
 
Bouwkundige keuring Alkmaar

Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na het afronden van de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst ergens in Alkmaar een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring Alkmaar bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee dient te houden. Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Alkmaar

Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u weet wat er aan het huis mankeert. Op basis hiervan doet u het openingsbod want waarom zou u te veel bieden. Het is namelijk veel moeilijker als je al een bod hebt uitgebracht om dan opnieuw te gaan onderhandelen over de vraagprijs. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken gespecificeerd in directe kosten en termijnkosten.

 

bouwkundige keuring Alkmaar
kruipruimte onderzoek
bouwtechnisch onderzoek Alkmaar
kruipruimte onderzoek Alkmaar

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Alkmaar, hij is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op mijn nieuwe huisje in Alkmaar Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwtechnische
keuring komen doen voor ik het koopcontract had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, maar Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

 

Wat is betonrot en hoe ziet het eruit ?
 
Kruipruimte inspectie in Zaandam
 
kruipruimte inspectie
 
Kruipruimte inspectie Wormer
 
Bouwkundige Keuring Stolpboerderij
 
Hoe maak je een nieuwe fundering bij een stolpboerderij
 
bouwkundige keuring alkmaar
bouwkundige keuring Alkmaar
bouwkundige keuring alkmaar
bouwkundige keuring alkmaar