072-2340274 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Dakinspectie Zuidschermer


Dakinspectie Zuidschermer. Laat een dakinspectie uitvoeren door onafhankelijke dak inspecteurs en dus niet door een dakdekkersbedrijf want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te halen, dus uiteindelijk betaalt u de dakinspectie van het dak alsnog. De kosten van de gratis dakinspectie worden namelijk gewoon verdisconteerd in de factuur van de uitgevoerde dakreparaties. Lees de recensies van vele tevreden consumenten die een dakinspectie of een dak lekkage onderzoek hebben laten uitvoeren door Premiumkeur in Zuidschermer. Neem contact op met Premiumkeur om een dakinspectie of dak lekkage onderzoek in Zuidschermer in te plannen. Bel 072-2340274 Klik op de link voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur

De inspecteurs van Premiumkeur inspecteren alle soorten daken zoals bitumen, daken, daken met dakpannen, zinken daken en rieten daken en leien dak. U kunt ons ook inhuren voor het opsporen van dak lekkages. We zijn namelijk in het bezit van geavanceerde apparatuur om dak lekkages mee op te sporen. Maak een afspraak met Premiumkeur voor een uitgebreide en onafhankelijke dakinspectie in Zuidschermer. Op dit moment werken 10 ervaren inspecteurs bij Premiumkeur dus we zijn meestal op korte termijn beschikbaar om voor u een dakinspectie of daklekkage onderzoek in Zuidschermer uit te voeren.

 

Dakinspectie of een specialistisch onderzoek


U kunt ook bij Premiumkeur terecht voor een dakinspectie in Zuidschermer, maar ook voor een bouwkundige keuring. U kunt Premiumkeur ook inhuren voor een specialistisch onderzoek zoals: een kruipruimte inspectie, funderingsonderzoek, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, vocht inspectie, vochtonderzoek, vloeren onderzoek, scheuren onderzoek, dak lekkages opsporen, lekdetectie met geavanceerde lekdetectie apparatuur, conflict of bouwkundig schil met een aannemer of dakdekker, schaderapport bij stormschade en dak lekkages, thermografische inspectie met een professionele infraroodcamera, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, en de opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning.

Bezoek a.u.b. het youtube videokanaal van Premiumkeur met diverse video’s uit onze dagelijkse praktijk. U vindt hier vele video’s met diverse soorten dakinspecties en dak lekkage onderzoeken.We bieden u jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap bij een dakinspectie of dak lekkage onderzoek in Zuidschermer.

Lees een schokkend krantenartikel over hoe makelaars in Zuidschermer samenwerken met lokale woning inspecteurs, en uit dit artikel komt naar voren dat het dak tijdens de bouwkundige keuring van uw huis vaak zeer oppervlakkig bekeken wordt.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn zeer deskundig en ervaren


Hele fijne keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis en een uitgebreide dakinspectie. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning! en het dak.

Onze inspecteurs zijn bekend in Zuidschermer


Ik ben blij dat Fred onze woning in Zuidschermer bouwkundig heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de bouwkundige keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de bouwkundige keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.

Voor de veiligheid in het huis kijkt hij of alles goed geaard is zoals de ruimte waarin de wasmachine staat, de badkamer, de meterkast en de staat van aardpen in de kruipruimte. Fred ging ook helemaal in de kruipruimte en legt duidelijk uit waar hij op let.

Tot slot een duidelijke terugkoppeling wat hij vindt van het huis ‘ik geef het huis een 8’ en enkele punten waarop het huis verbeterd kan worden.

Wat me een goed gevoel heeft gegeven over onze aankoop.

Premiumkeur is 100 % onafhankelijk en deskundig


Fred heeft binnen korte termijn een bouwkundige keuring uitgevoerd voor ons nieuwe huis in Zuidschermer. Hij komt kundig over en heeft alles goed onderzocht. Hij is het dak op geweest en de kruipruimte ingegaan. Tevens denkt hij mee in pragmatische oplossingen en hij benoemt alles wat hij ziet. Ik zou Fred aanbevelen.

Onafhankelijke bouwkundige keuring met dakinspectie


Premiumkeur ingehuurd voor een bouwkundige keuring van een woning in Zuidschermer waar de verkoper niet zelf gewoond had, dus alle risico’s voor ons. Fred nam ons mee bij alles wat hij onderzocht, en vooerde ook een uitgebreide dakinspectie uit. We hebben een praktijkcollege bouwkunde gekregen waar we tijdens de verbouwing nog veel plezier aan gaan beleven. Het bouwkundig rapport was een paar dagen later maar ook erg helder geschreven dus daar hebben we veel aan.

Dakinspectie (1)
Dakinspectie (2)
Dakinspectie (3)
Dakinspectie (4)

100 % onafhankelijke dakinspectie


Wij hebben een huis in Zuidschermer gekocht, waarvan het dak achteraf lek bleek te zijn. Om hier een duidelijker beeld van te krijgen, hebben wij Fred Tokkie van Premiumkeur gevraagd of hij ook een uitgebreide dakinspectie wilde uitvoeren. Het maken van een afspraak verliep snel, en Fred kon op korte termijn langskomen. Fred heeft het dak grondig geïnspecteerd, maar ook meteen een minicursus dakinspectie gegeven. Leerzaam en handig voor de toekomst.

Onafhankelijk dakadvies


Fred heeft ons een duidelijk, eerlijk en concreet advies gegeven m.b.t. de staat van ons dak en de eerder gedane dakwerkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na en blijft betrokken voor overleg tijdens de nog te komen dakrenovatie. Ik raad hem zeker aan.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn vakmensen


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare dakinspectie.

Vakkundig en betrouwbaar


Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning in Zuidschermer. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De bouwkundige keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

Vakmanschap is meesterschap


Fred is een topper. Had geen beter persoon kunnen wensen. Zeer grondig en passie voor hetgeen hij doet. Ik kan Fred alleen maar aanbevelen aan ieder ander. Fred kent de huizenmarkt goed en weet de valkuilen te benoemen.

Deskundig en betrouwbaar advies


Ontzettend goed en eerlijk telefonisch advies gekregen! Fijn dat iemand zo meedenkt en vrije tijd maakt zonder in “dienst” te zijn. Dank!

Dakinspectie (5)
Dakinspectie (6)
Dakinspectie (7)
Dakinspectie (8)

De betere bouwkundige inspectie van uw huis


Ik was blij dat Fred snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred.

Premiumkeur geeft u goede adviezen


Fred reageerde snel per mail. Ook had hij alle tijd om me telefonisch te woord te staan en uitleg te geven. Ondanks dat hij geen dakinspectie kon uitvoeren voor mij zou ik hem wel aanbevelen. Klinkt als een prettige man die voor je klaar staat!

De inspecteurs van Premiumkeur hebben jarenlange ervaring


Fred heeft ons erg goed kunnen adviseren. Fijn is dat Fred goed met je meedenkt en bruikbare tips geeft. Dankzij zijn vakmanschap kregen wij een duidelijk beeld over onze woning en het dak. Premiumkeur is een echte aanrader!

Onafhankelijk advies


Aardige en heldere informatie verkregen (gratis), met daarin eerlijkheid over eerst verder onderzoek plegen voor het inschakelen van deze meneer! Fijn

lekkage opsporen bij de dakkapel
bitumineuze dakbedekking inspecteren
dakbeschot inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
dak lekkage onderzoek

Premiumkeur werkt ook voor uw VVe


Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgebied. Hij heeft een scherp oog voor gebreken en problemen die anderen mogelijk over het hoofd zouden zien.Wat Fred echt onderscheidt, is zijn vermogen om complexe technische informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot mijn huis. Zijn professionaliteit en toewijding heeft ons (mij en ons VVE) keer op keer (al sinds 2016) overtuigd om geen andere partij dan Premiumkeur te overwegen. Ik beveel Fred ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare professional op het gebied van bouwkundige inspecties. Bij deze mijn oprechte dank aan jouw en jouw onmisbare bijdrage aan een recente zaak wat er voor gezorgd heeft dat we geen financiële schade hebben opgelopen.

100 % onafhankelijke dakinspectie


Op aanraden van de buren afspraak met dit bedrijf gemaakt voor een dakinspectie . Zeer snel een reactie om een afspraak te maken met Premiumkeur B.V. , heel nette en vriendelijke meneer, keurig op de afgesproken tijd, factuur zoals afgesproken, geen extra kosten achteraf kortom een zeer betrouwbaar en normaal betaalbaar bedrijf echt een aanrader zal zeker dit bedrijf weer inhuren als deze nodig is. O ja, en niet onbelangrijk een zeer overzichtelijk dak rapportage met adviezen en met duidelijke foto’s ruim 40 pagina’s dus niet makkelijk er vanaf zijn.

dakbeschot inspecteren
lekkage opsporen bij een dakkapel
Loodslabben inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
dakinspectie monumentaal grachtenpand

Bel Premiumkeur voor een professionele dakinspectie


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring in Zuidschermer. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief een grondige dakinspectie en kruipruimte inspectie) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

Problemen en lekkages bij de dakkapel bel Premiumkeur


Enorm goed geholpen door Bo van Premiumkeur bij de inspectie van onze dakkapel. Een uitgebreide dak rapportage mogen ontvangen en nogmaals een herkeuring laten doen tijdens het herstel van de dakkapel. Als je een betrouwbare onafhankelijke partij zoekt die je bouwproject en reeds uitgevoerde dakwerkzaamheden beoordeeld en keurt, ben je bij Premiumkeur aan ’t juiste adres!

Heeft u een lekkage of dak lekkage bel Premiumkeur


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt! En zeker ook tot gauw!

De inspecteurs die bij Premiumkeur zijn gedreven en deskundig


Wat een ongelooflijk bijzonder man! Kundig, no-nonsense, eerlijk en betrouwbaar. Een man die weet wat hij doet met ontzettend veel kennis en “hart” voor zijn vak.
Mond-tot-mondreclame is de beste reclame en daar werk ik graag aan mee! Nogmaals dank Fred!