072-2340274 premiumkeur@gmail.com

Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef


Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef. We hebben al heel wat huizen en boerderijen in Egmond aan den Hoef bouwkundig gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen commerciële binding met makelaars uit Egmond aan den Hoef. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring Egmond aan den Hoef
Lees de recensies van vele tevreden consumenten. Bel 072-2340274 of e-mail premiumkeur@gmail.com
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar, ook na kantooruren en in het weekend.
Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef voor u uitvoeren.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Kies voor een bouwkundig inspecteur uit Noord-Holland met 30 jaar ervaring die Egmond aan den Hoef op zijn duimpje kent en weet wat hier speelt

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in Noord-Holland zoals Hoorn, De Beemster, Oudorp, Bergermeer, Hoorn, Heiloo, Boekelermeer, Bergen aan Zee, Bergen, Bakkum, Lutjewinkel, Schagen, Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Broek op Langedijk en Zwaagdijk,Castricum, Limmen, Heiloo en heel Noord-Holland

 

 

Bouwkundige keuring en/of een specialistisch onderzoek


U kunt door Premiumkeur een bouwkundige keuring uit laten voeren of een specialistisch onderzoek zoals: een  dakinspectie  funderingsonderzoek  kruipruimte inspectie  nulmeting  meerjarenonderhoudsplan  vocht inspectie, vloeren onderzoek, scheuren onderzoek, lekkages opsporen, lekdetectie, conflict met een aannemer, schade onderzoek, mediation bij bouwkundige geschillen, thermografische inspectie, kruipruimte inspectie met camera en videoscoop, kruipruimte inspectie met een op afstand bestuurbare robot, isolatie advies woning, schoorsteen inspectie, gevel inspectie, balkon inspectie, lekdetectie bouwkundig geschil met de aannemer en de  opleveringskeuring  en de vooropleveringskeuring van uw nieuwbouw woning.

De inspecteurs van Premiumkeur zijn in het bezit van een infraroodcamera. De infraroodcamera kan gebruikt worden om er achter te komen waar de isolatie van uw woning verbeterd moet worden. Op basis van deze thermografische inspectie leert u precies hoe u energie kunt besparen. Premiumkeur is 100% onafhankelijk, zodat u verzekerd bent van objectief advies. Ook tijdens de bouwkundige keuring kunnen u direct laten zien waar het huis matig geïsoleerd is.

 

 

 

Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (1)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (2)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (3)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (4)

Fred heeft onze bouwkundige keuring gedaan van een huis in Egmond aan den Hoef en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gratis kruipruimte inspectie
Wat is betonrot en hoe ziet het eruit ?

De nabespreking van de bouwkundige keuring inclusief de herstelkosten.


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na het afronden van de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst ergens in Egmond aan den Hoef een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee dient te houden. Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef

Een slim openingsbod uitbrengen


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u weet wat er aan het huis mankeert. Op basis hiervan doet u het openingsbod want waarom zou u te veel bieden. Het is namelijk veel moeilijker dan als je al een bod hebt uitgebracht om dan opnieuw te gaan onderhandelen over de vraagprijs. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken gespecificeerd in directe kosten en termijnkosten.

Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (5)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (6)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (7)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (8)

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Egmond aan den Hoef, hij is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op mijn nieuwe huisje in Egmond aan den Hoef. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwtechnische keuring komen doen voor ik het koopcontract had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, maar Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Bouwkundige Keuring Stolpboerderij
Hoe maak je een nieuwe fundering bij een stolpboerderij

De makelaar heeft het liefst een hele oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te kunnen verkopen is heeft de makelaar het liefst dat een huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Dit de reden dat de makelaar u bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat u van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is) We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(mits veilig en verantwoord) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor uitgesloten

 

Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (9)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (10)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (11)
Bouwkundige keuring Egmond aan den Hoef (12)