072-2340274 premiumkeur@gmail.com

Bouwkundige keuring Zuidschermer


Bouwkundige keuring Zuidschermer Maak vandaag nog een afspraak voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring Zuidschermer.
We hebben al velen huizen in Zuidschermer gekeurd en hebben veel kennis van lokale factoren. We hebben geen enkele commerciële binding met makelaars uit Zuidschermer. U kunt dus rekenen op een eerlijke en een deskundig uitgevoerde bouwkundig keuring. Lees de Recensies van vele tevreden huizenkopers.

Bel 072-2340274 of e-mail premiumkeur@gmail.com
Ik ben 7 dagen per week bereikbaar ook na kantooruren en in het weekend.
Meestal kan ik de volgende dag al een bouwkundige keuring Zuidschermer voor u uitvoeren.

Bent u van plan een huis te kopen in Zuidschermer of omstreken?
Het belangrijkste advies dat ik u kan geven als u een huis gaat kopen in Zuidschermer is te kiezen voor een onafhankelijk  bouwkundige expert.

De makelaar heeft maar een belang en dat is het verkopen van het huis.
De makelaar wil helemaal geen kritische bouwkundige want dan loopt hij het risico dat hij het huis niet verkocht krijgt.

Lees een uitgebreid artikel over mij in de NRC en bekijk mij ook in het tv programma Kassa van 1-5-2021. U kunt ook een artikel over mij lezen in Business insider

Kies voor een bouwkundige uit Noord-Holland met 30 jaar ervaring die Zuidschermer op zijn duimpje kent.

Bekijk de video’s op deze website want u kunt er veel van leren.

Met grote regelmaat voer ik bouwkundige keuringen uit in Noord-Holland zoals Zuidschermer, Alkmaar, Hoorn, De Beemster, Oudorp, Bergermeer, Hoorn, Heiloo, Boekelermeer, Bergen aan Zee, Bergen, Bakkum, Lutjewinkel, Schagen, Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Broek op Langedijk en Zwaagdijk, Castricum, Limmen, Heiloo en heel Noord-Holland.

Het is verbouwingsadvies een inzicht in de verbouwingskosten


Heet u verbouwingsplannen, dan kunt u mij alles vragen. Ik geef u slimme verbouw tips, hoe je kunt besparen om de verbouwing, of de bouwkundige ingrepen technisch haalbaar zijn. En u kunt mij alles vragen wat elk onderdeel in de verbouwing mag kosten.

Ik heb meer dan 25 jaar als aannemer in gewerkt en vele oude huizen  zijn onder mijn leiding verbouwt.

U krijgt bij mij altijd een realistische schatting van de verbouwingskosten.

Om een weloverwogen aankoop beslissing te kunnen maken is de aankoopprijs van het huis + de verbouwingskosten + het herstellen van de bouwkundige gebreken de belangrijkste gegevens die u nodig heeft.

Bouwkundige keuring Zuidschermer (1)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (2)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (3)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (4)

Fred heeft onze bouwkundige keuring gedaan van een huis in Zuidschermer en wat waren we hier blij mee.
Hij heeft veel ervaring en zijn ervaring als aannemer is heel waardevol aangezien wij hem gelijk om advies konden vragen over onze verbouwplannen. Maar nog waardevoller is zijn eerlijke advies. Mochten wij ooit nog een huis kopen dan zullen we Fred zeker weer benaderen.
En de uitnodiging voor een bezoek na verbouwing staat! Nu op naar de koop met een gerust hart

Ik heb meerdere malen gebruikt gemaakt van de diensten van Fred en dit steeds naar volle tevredenheid. Fred is een nette en correcte kerel die met passie, plezier en veel ervaring zijn vak uitoefent. Je merkt dat hij het echt leuk vindt om een pand door te lichten en daar vervolgens uitgebreid advies over te geven. Fred bekijkt het pand grondig en neemt daarna ruim de tijd voor uitleg over zijn bevindingen en geschatte verbouwkosten. Ook daarna is Fred nog beschikbaar om mee te denken. Anders dan bij veel bouwkundige keuringen persoonlijke service tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gratis kruipruimte inspectie
Wat is betonrot en hoe ziet het eruit ?
Inzicht in de direct noodzakelijke kosten


Ik begrijp goed dat als u een huis gezien dat u graag wilt kopen dat het voor u belangrijk is om te weten wat er aan een huis mankeert en wat de geconstateerde bouwkundige gebreken u gaan kosten. Ik voer niet even snel een bouwkundige keuring uit en vertrek dan meteen naar de volgende klant, want na het afronden van de bouwkundige keuring kunnen we indien u het wenst ergens in Zuidschermer een kopje koffie drinken en de bouwkundige keuring Zuidschermer bespreken. Na dit verhelderende gesprek heeft u inzicht gekregen in de bouwkundige staat van het huis en de extra kosten waar u rekening mee dient te houden. Kies voor de meest uitgebreide bouwkundige keuring in Zuidschermer.

Bod uitbrengen doe je zo


Ik raad u aan eerst een bouwkundige keuring te laten uitvoeren zodat u weet wat er aan het huis mankeert. Op basis hiervan doet u het openingsbod want waarom zou u te veel bieden. Het is namelijk veel moeilijker dan als je al een bod hebt uitgebracht om dan opnieuw te gaan onderhandelen over de vraagprijs. Ik inventariseer de bouwkundige gebreken en maak een overzicht van de kosten voor het herstellen van de bouwkundige gebreken gespecificeerd in directe kosten en termijnkosten.

Bouwkundige keuring Zuidschermer (5)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (6)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (7)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (8)

We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Zuidschermer, hij is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Fred heeft mij behoed voor een enorme financiële misser!
Ik was verliefd geworden op mijn nieuwe huisje in Zuidschermer. Gelukkig kon Fred ondanks zijn drukke agenda snel een bouwtechnische keuring komen doen voor ik het koopcontract had. Helaas moest Fred mij het slechte nieuws brengen dat het een erg risicovolle aankoop zou zijn. Naast dakdelen, lekkage, elektra en wat andere zaken die al behoorlijk veel geld zouden kosten bleek het huis al zo aan het verzakken te zijn dat al zou ik de fundering herstellen ik mee getrokken zou worden door de buren. Heel fijn dat Fred het ook financieel in kaart kan brengen zodat je goed je overweging kan maken.
Uiteraard een enorme teleurstelling dat ik moest besluiten mijn bod op basis hiervan in te trekken, maar Fred wat ben ik blij dat jij het huis voor me gekeurd hebt en dat ik niet een huis vol ellende heb gekocht!

Bouwkundige Keuring Stolpboerderij
Hoe maak je een nieuwe fundering bij een stolpboerderij
Bouwkundige keuring Zuidschermer (9)
Bouwkundige keuring Zuidschermer (10)
bouwkundige keuring Zuidschermer (11)
bouwkundige keuring Zuidschermer (12)